hhh_magyar (hhh_magyar) wrote in hhhmagyar,
hhh_magyar
hhh_magyar
hhhmagyar

Üdvözlő

Szia!

Ez a közösség kifejezetten magyar House rajongók számára jött létre. A következőképpen tudsz csatlakozni.


Jelenleg a közösséghez való csatlakozás egyetlen feltétele, hogy a pirossal kiemelt szövegnek megfelelően válaszolj erre az üzenetre. Nagy valószínűséggel ezt mulasztottad el, ha elutasítottuk a kérelmedet. Megoldás: válaszolj erre az üzenetre és utána jelentkezz újra!

Vélhetőleg azért, mert elfelejtetted a csatlakozás második pontját végig csinálni. Anélkül, hogy magad jelentekeznél a közösségbe vagy elfogadnád a közösségbe szóló meghívót, a LiveJournal nem teszi lehetővé, hogy a moderátorok tagokat adjanak a közösséghez. Megoldás: 1. Nézd meg, hátha kaptál meghívót (A felső menüsoron válaszd a "Communities" parancsot --> "Manage your invites" --> fogadd el a meghívást). 2. Ha nem kaptál meghívót, akkor csináld végig a piros betűs szöveg utáni második és harmadik pontot.

Bár a közösséget magyar nyelvűre állítottuk, Internet Explorerben nem mindig jelennek meg magyarul. Ha magyarul szeretnéd, hogy fusson az oldal használj inkább Mozilla Firefox-ot.


Ha még nem vagy LiveJournal felhasználó, kövesd az alábbi útmutatót:
1. Egy új LiveJournal napló létrehozásához, klikkelj ide.

2. A jobb felső sarokban nagyon apróban különböző nyelvek vannak felsorolva, kattints ide, hogy a nyelvet magyarra változtasd (sajnos nem minden, de jó néhány dolog ezentúl magyarul fog megjelenni). Menj le az oldal aljára, a "select your language"-nél válaszd a magyar nyelvet, utána klikkelj "save changes" gombra

3. A jobb felső sarokban válaszd a "create an account" gombot.

4. Add meg a

 • felhasználó neved (username)
 • az email címedet (email address)
 • a jelszavad – min. 6 karakter, ebből 1 szám vagy szimbólum (password)
 • ismételd meg a jelszavad (confirm password)
 • add meg a születési dátumodat -- hónap, nap, év sorrendben
 • gépeld be a két külön látható szót egymás után (type the two words)
 • ha nem akarsz LiveJournal híreket kapni, akkor szedd ki a pipát a "Yes, email me LiveJournal announcements" elől.
 • nyomd meg a "create account" gombot. Ha valamelyik mezőt helytelenül töltötted ki, vagy a felhasználónév már használatban van, akkor megkapod a lehetőséget, hogy ezeken változtass.

5. A következő lépésben magadról adhatsz meg adatokat (location – tartózkodási hely, gender – nem, stb). A mezőket nem kötelező kitölteni. Ha megvagy nyomd meg a "save and continue" gombot.
6. Gondolom, nem szeretnél fizetni jobb felhasználói fiókért. Klikkelj a képernyő bal oldalán alul a "not today, thanks" feliratra.
7. Egy emailt fogsz kapni. Az abban lévő első linkre kattints rá a regisztrálás megerősítéséhez. A link a saját naplódba visz. Ha itt állsz, be vagy jelentkezve.
8. Innentől kövesd az alábbi, LiveJournal felhasználóknak szóló útmutatót.


Ha már LiveJournal felhasználó vagy, akkor miután bejelentkeztél:
1. Válaszolj erre az üzenetre (klikkelj az üzenet jobb alsó sarkában szereplő "válasz" gombra vagy kattints az útmutató után lévő "Új hozzászólás" gombra, és töltsd ki az oldal alján megjelenő mezőt), és mondj el nekünk valamit önmagadról. Amennyiben rendszeres látogatja vagy House fórumoknak (pl. rtlbulvár, masita), akkor kérjük nevezd meg a fórumot és az ott használt felhasználói nevedet. Ha nem vagy jelen egyik House fórumon se, akkor légyszi’ azt írd meg, hogy hol szereztél tudomást a fórumról. Ne hagyd ki a második pontot sem!

2. Kattints ide, majd a jobboldali oszlopféleségben lévő "join" gombra.
A köveketző oldalon klikkelj a "join community" gombra.
3. Mivel a moderátorok döntenek az új tagok felvételéről, kérjük légy némi türelemmel, amíg csatlakozási kérésedre válasz érkezik.

 

Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  Anonymous comments are disabled in this journal

  default userpic
 • 93 comments
Previous
← Ctrl ← Alt
Next
Ctrl → Alt →
Previous
← Ctrl ← Alt
Next
Ctrl → Alt →