?

Log in

 
 
27 May 2008 @ 02:29 am
Üdvözlő  
Szia!

Ez a közösség kifejezetten magyar House rajongók számára jött létre. A következőképpen tudsz csatlakozni.


Jelenleg a közösséghez való csatlakozás egyetlen feltétele, hogy a pirossal kiemelt szövegnek megfelelően válaszolj erre az üzenetre. Nagy valószínűséggel ezt mulasztottad el, ha elutasítottuk a kérelmedet. Megoldás: válaszolj erre az üzenetre és utána jelentkezz újra!

Vélhetőleg azért, mert elfelejtetted a csatlakozás második pontját végig csinálni. Anélkül, hogy magad jelentekeznél a közösségbe vagy elfogadnád a közösségbe szóló meghívót, a LiveJournal nem teszi lehetővé, hogy a moderátorok tagokat adjanak a közösséghez. Megoldás: 1. Nézd meg, hátha kaptál meghívót (A felső menüsoron válaszd a "Communities" parancsot --> "Manage your invites" --> fogadd el a meghívást). 2. Ha nem kaptál meghívót, akkor csináld végig a piros betűs szöveg utáni második és harmadik pontot.

Bár a közösséget magyar nyelvűre állítottuk, Internet Explorerben nem mindig jelennek meg magyarul. Ha magyarul szeretnéd, hogy fusson az oldal használj inkább Mozilla Firefox-ot.


Ha még nem vagy LiveJournal felhasználó, kövesd az alábbi útmutatót:
1. Egy új LiveJournal napló létrehozásához, klikkelj ide.

2. A jobb felső sarokban nagyon apróban különböző nyelvek vannak felsorolva, kattints ide, hogy a nyelvet magyarra változtasd (sajnos nem minden, de jó néhány dolog ezentúl magyarul fog megjelenni). Menj le az oldal aljára, a "select your language"-nél válaszd a magyar nyelvet, utána klikkelj "save changes" gombra

3. A jobb felső sarokban válaszd a "create an account" gombot.

4. Add meg a

  • felhasználó neved (username)
  • az email címedet (email address)
  • a jelszavad – min. 6 karakter, ebből 1 szám vagy szimbólum (password)
  • ismételd meg a jelszavad (confirm password)
  • add meg a születési dátumodat -- hónap, nap, év sorrendben
  • gépeld be a két külön látható szót egymás után (type the two words)
  • ha nem akarsz LiveJournal híreket kapni, akkor szedd ki a pipát a "Yes, email me LiveJournal announcements" elől.
  • nyomd meg a "create account" gombot. Ha valamelyik mezőt helytelenül töltötted ki, vagy a felhasználónév már használatban van, akkor megkapod a lehetőséget, hogy ezeken változtass.

5. A következő lépésben magadról adhatsz meg adatokat (location – tartózkodási hely, gender – nem, stb). A mezőket nem kötelező kitölteni. Ha megvagy nyomd meg a "save and continue" gombot.
6. Gondolom, nem szeretnél fizetni jobb felhasználói fiókért. Klikkelj a képernyő bal oldalán alul a "not today, thanks" feliratra.
7. Egy emailt fogsz kapni. Az abban lévő első linkre kattints rá a regisztrálás megerősítéséhez. A link a saját naplódba visz. Ha itt állsz, be vagy jelentkezve.
8. Innentől kövesd az alábbi, LiveJournal felhasználóknak szóló útmutatót.


Ha már LiveJournal felhasználó vagy, akkor miután bejelentkeztél:
1. Válaszolj erre az üzenetre (klikkelj az üzenet jobb alsó sarkában szereplő "válasz" gombra vagy kattints az útmutató után lévő "Új hozzászólás" gombra, és töltsd ki az oldal alján megjelenő mezőt), és mondj el nekünk valamit önmagadról. Amennyiben rendszeres látogatja vagy House fórumoknak (pl. rtlbulvár, masita), akkor kérjük nevezd meg a fórumot és az ott használt felhasználói nevedet. Ha nem vagy jelen egyik House fórumon se, akkor légyszi’ azt írd meg, hogy hol szereztél tudomást a fórumról. Ne hagyd ki a második pontot sem!

2. Kattints ide, majd a jobboldali oszlopféleségben lévő "join" gombra.
A köveketző oldalon klikkelj a "join community" gombra.
3. Mivel a moderátorok döntenek az új tagok felvételéről, kérjük légy némi türelemmel, amíg csatlakozási kérésedre válasz érkezik.

 

 
 
 
csiperke on June 11th, 2008 05:31 pm (UTC)
Hááá, végre itten vagyok =)
Netbúlváron, masitán is Csiperke néven futok x)
balu1204 on November 12th, 2009 06:30 pm (UTC)
hello
Itt vagyok én is. Nagy house fan vagyok, bár fórumozni keveset szoktam. A doktrohouse.hu-n vagyok fennt meg pár (jópár) sorozatos oldalon
katamonyi on June 11th, 2008 07:59 pm (UTC)
Itt vagyok én is! :)
Katamonyi néven Netbulváron is! ;)
zsolti89 on June 12th, 2008 05:48 pm (UTC)
CSatlakozás a HHH- hoz
Sziasztok!

Zsolti vagyok és a google -ban kerestem Hugh Laurie interjúkat,
és itt találtam a House extra.hu oldalra. Nagyon jónak találtam csak sajnos sok linken a fájl már törölve volt. Ott volt kiírva ,hogy az oldal ide költözött.
Alapjában véve nem vagyok egy sorozat néző típus de a House nagyon tetszik, nem olyan sablonos mint általában a sorozatok.
amara611 on June 12th, 2008 08:45 pm (UTC)
Sziasztok!
Filmkatalóguson és Rtlbulváron szoktam fórumozni. Az utóbbin Amara, az előbbin pedig House fan néven. Rengeteg videó anyagom van, szóval ha gondoljátok akkor akár elküldhetek néhányat hogy feltöltsétek. Nagy Hameron fan is vagyok úgyhogy szeretek House&Cameron fanficeket olvasni. :)Nem vagyok nagy 'írj magadról' típus szóval bocsi ha keveset írtam :)
Amara
ullaj on June 13th, 2008 12:33 pm (UTC)
Már nem emlékszem, hogy találtam meg az előző linket, csak azt, hogy nagyon jól jött:D Nagyon nagy House fan vagyok, talán a legnagyobb:D de ilyet itt ugye nem mondunk:D masitán Izzie néven voltam, csak egy ideje nem jártam arra.(sajnos itt nem lehetett ugyanez a nevem:( Nah asszem ennyi:DDD
snuffleskesnuffleske on June 13th, 2008 03:18 pm (UTC)
Hol ismerkedtem meg Doktor House-zal?
Üdv!

A google nevű klasszikus keresőmotor segítségével bukkantam erre az oldalra és egy ideje rendszeres látogatója vagyok (főleg csak egyetemi könyvtárakból, de a szándék a lényeg). A google nagyon kedves, akármelyik karakter nevét, vagy az őt játszó színész nevét írom be, mindig ezt az oldalt dobja ki.

Snuffles
Barbara: dean of m.lisa_cavanaugh on June 17th, 2008 08:02 am (UTC)
Sziasztok,
fórumokra nem nagyon járok xD;
Elég régóta vagyok House-fan (kb. mióta a 2. évad végetért MO-n);
Kedvenc karakterem Cuddy (na persze House is :) ,,, ebből pedig ki lehet következtetni, h. Huddy fan vagyok ;)).
Ennyi remélem elég lesz xD :)
suki0517 on June 18th, 2008 09:38 am (UTC)
bemutatkozás
Sziasztok!!

Mivel nincs vmi sok időm ezért nem szoktam írni a fórumokra, de rendszeresen olvaom az RTL-es és a Filmkatalógus fórumot.Az oldalra a doktorhouse.hu oldalon
keresztül bukkantam. Már elég régóta vagyok House-fan kb. azóta hogy itthon leadták az első évad felét
regionalis on June 18th, 2008 06:25 pm (UTC)
csatlakozás
Hi!

Magamról annyit, hogy nagy House-fan vagyok. Még csak a 3. évadnál tartok, de azt hiszem, megvárom a TV2-őn a 4-et, nem nagyon szeretek olvasni. House-fórumokat inkább csak olvasni szoktam, hozzáőszólni nem. A VICODin-t és a Hugh Laurie rajongói oldalt, valamint candyperfumegirl hogyvoltjait szoktam olvasni. Remélem itt is lesz mit olvasnom, s ha felnövök a LiveJournal használatához, hozzá is fogok szólni a témához!

Üdv:

Trixi
agig112agig112 on June 20th, 2008 12:18 pm (UTC)
Bemutatkozás
A doktorhouse.hu-n lévő cikk alapján jutottam el erre az oldalra. Általában agig112 néven futok, a sorozatjunkie-n meg comment:com-on Cirmoscica vagyok.
Miután lement itthon a második House-évad, megnéztem angolul a 3. és aztán a 4. évadot. Majd többször is megnéztem elölről angolul ill. magyarul is a tv-ben.
A kedvenc "párosításom" Stacyvel volt, most persze drukkolok a Huddynak, de ezzel vége is lenne a shownak.
reka_b on June 21st, 2008 12:28 pm (UTC)
csatlakozás
Sziasztok!
A linkről a doktorhouse.hu-ról szereztem tudomást. Eleinte csak szerettem a sorozatot, de ez imádattá nőtte ki magát, egyszóval: függő vagyok. :D Imádom a mi dokink elszántságát, csípős megjegyzéseit, őszinteségét. Na meg az eszeveszett kék szemeit! ;)
csilla125 on June 21st, 2008 03:41 pm (UTC)
csatlakozás
Nagy House rajongó vagyok. Nemrég csak úgy néztem de mostanában annyira megkedveltem, hogy már nagy fan vagyok :D. Nem vagyok még tagja fórumoknak, nem nagyon szeretem őket csak egyszer-egyszer szoktam regizni, és a www.doktorhouse.hu oldalon szereztem tudomást az oldalról.
barev11 on June 22nd, 2008 09:04 am (UTC)
Mit is mondhatnék magamról...Imádom a House-t:DDe hát ezért is akarok csatlakozni..Mostanában elkezdtem olvasgatni az rtlbulvár fórumát, de nem nagyon írogattam még oda.Onnan szereztem tudomást a fórumról.
ercsika7 on June 22nd, 2008 12:13 pm (UTC)
Sziasztok!
Amióta Hugh Laurie rajongó vagyok, azóta kutakodom az interneten, mindenről, ami róla szól.Sajnos nem beszélek angolul, most is a fiam segít, hogy tudjak regisztrálni. A fórumokon nem vagyok jelen.Csak a You Tube-on szoktam néha kommentárt írni.Ezért nagyon megörültem, hogy megtaláltam ezt, az-az először a "houseextrák" oldalt. Végre magyarul is olvashatom az interjúkat, és nézhetem a bakikat. Sajnos csak ez utóbbi sikerült eddig.De bízom benne, hogy csatlakozhatom hozzátok.Előre is köszi!
Ercsika
Lauralindalauralinda on June 22nd, 2008 01:57 pm (UTC)
snuffleske infojában láttam és az enyémben lehet látni én hol vagyok tag hous fandomban ,))
Lauralinda: joelauralinda on June 22nd, 2008 01:59 pm (UTC)
uff elíram ,)) house fandom eee ,)))
dreamshadoworsidia on June 23rd, 2008 09:12 am (UTC)
Csatlakozás, bemutatkozás...
Helló! Alap dolog, de House fan vagyok. :D Meg Hugh is, ha már itt tartunk. ;)
Csak azt Rtl Klub fórumán vagyok jelen, ott Ursula álnéven futok.
A 2. évaddal kezdtem a rajongóvá válást, azóta már Amerikával együtt nézem az új részeket. Na jó, egy nap késéssel. :)
Várom nagyon az 5.-et!
juttika on June 23rd, 2008 06:57 pm (UTC)
csatlakozás
Sziasztok!
Judit vagyok és persze House fan.Az oldalról a rtlbulváron olvastam.A forumokat olvasni szoktam!
Firc: House - Lisa -  wavesfircyca on June 24th, 2008 09:48 am (UTC)
Hello!:)

A Netbulvárról jutottam ide (ott Fircorwen néven futok:D), hmmm, mást hirtelen nem tudok hozzáfűzni, részleteim az userinfómban.:)
berni84 on June 29th, 2008 01:52 pm (UTC)
Sziasztok!

Nagy House és Hugh rajongó vagyok és ugyanezeken a neveken vagyok jelen a Netbulváron, Filmkatalóguson és a Masitán is, igaz, oda elvétve járok. A House extrák oldal rendszeres látogatója és letöltője voltam.:) Erről az oldalról a Netbuvár Hugh Laurie topicjában szereztem tudomást.
goldenglossgoldengloss on July 1st, 2008 12:24 pm (UTC)
Sziasztok!:)
A netbulvárrol keveredtem ide, ott nino a nevem.Eddig a Houseos témákhoz nem nagyon szoltam hozzá csak olvastam öket,rendszeresen:)
A house extrák oldalt gyakran látogattam,igy utolag is köszi a feliratokért:)
boggie133 on July 10th, 2008 05:13 pm (UTC)
Hali!!! másfél éve vagyok house addict. =) doktorhouse.hu-n találtam rá az oldalra. x) és jelenleg nem vagyok fenn 1ik fórumon sem. x) röviden ennyi. have.a.nice.day.
sysi78 on July 11th, 2008 07:19 am (UTC)
Hali
én Vicodinra járó vagyok cseten szoktam megosztani tudásom és információm.
és elvonási tüneteim vannak mióta AXN nincs napota sorozat.. :-(

Sysi
666neme666 on July 25th, 2008 09:18 am (UTC)
Hello! Régóta imádom a Dr. House sorozatot, de sajnos erre az oldalra még csak most találtam rá. A http://www.masita.hu/House/ -oldal fórumán adták meg a linket, ahol én Merope néven vagyok fent.
666neme666 on July 25th, 2008 09:26 am (UTC)
Ja, és a fanfiction.net - en is az itteni nevemmel vagyok fent. Eddig még csak egy történetet írtam, az is még folyamatban van, de hát ez is több, mint a semmi... :P :D
visnyeiviki on August 5th, 2008 07:56 pm (UTC)
Sziasztok! Rendszeres látogatója vagyok a doktorhouse.hu-nak, ott értesültem a fórumról. Nagy Doktor House rajongó vagyok, imádom a stílusát, a humorát és a kék szemét. Hugh Laurie-t is nagyon nagyon szeretem, főleg a Vasálarcosban. :) Azzal pedig nem tudok betetelni, ahogy franciálul beszél. :) (Francia szakos egyetemista vagyok, így ez nekem külön öröm.:D).
toboz on June 12th, 2009 07:24 pm (UTC)
Üdv mindenki! Épp esti látogatásom során bukkantam e linkre, és mivel Dr House a fő téma, azonnal lecsaptam rá. A sorozat a kedvencem, és akárhányszor adnak le évadot, vagy bármi hír van róla, azonnal elolvasom.
Ezenkívül most adják a Comedy Centralon a "A bit of Fry and Laurie"-t, ami külön öröm, a Fekete Vipera után.
H - t_zoltan on September 27th, 2009 12:25 pm (UTC) (Expand)